top of page

Referanser

Kundereferanser for tjenester utført ved Oslo Horse Service v/ Stall Solstad

Hest i trening

Jeg trengte et sted for en mellomlanding til min nyinnkjøpte PRE hingst og fikk anbefalt Louise Sandvold. Men en litt uerfaren, lite sivilisert hest var det lett å slappe av med Louise som ansvarlig. Hun håndterte både hesten, treningen og hele kundeforholdet veldig profesjonelt og hestekyndig. Jeg var 100% trygg på hennes vurderinger. Gjennom god dialog, alltid med et smil, alltid lyttende og med fullt fokus på meg som hesteeier følte jeg meg trygg på at Louise Sandvold alltid gjorde sitt ytterste, og mere til, for at min hest fikk det han trengte og ble fulgt opp slik vi hadde avtalt. Louise er et kunnskapsrikt, erfarent og følsomt hestemenneske som ser hele hesten. Anbefales på det varmeste. 

Eline Louise Falch

EKT Rideskole og Husdyrpark

Formidling og bistand ved kjøp av hest

Vi har lenge vært på jakt etter en topp junior hest til et medlem av teamet vårt, vi kom over en video vlogg på Hest360 hvor Louise Sandvold guidet oss gjennom tips og triks ved å kjøpe hest fra utlandet, umidelbartt likte vi det vi så og hørte. Dette medførte ett samarbeid med Louise om å finne den perfekte hesten. Vi opplevde profesjonalitet, engasjement og en fantastisk oppfølging i etterkant. Vi vil så absolutt benytte oss av Louises kunnskap igjen ved kjøp av ytterligere flere hester.

-

Equestrian Team Brg er veldig fornøyde, kan trygt anbefales videre :) 

Undervisning

Treningene blir godt tilrettelagt for best mulig utvikling og progresjon for hest og rytter. Treningene er systematiske med god variasjon. Louise uttrykker seg på en klar og godt forståelig måte som gjør det enklere for rytter og forstå hele ridningen. Gir positive og konstruktive tilbakemeldinger på en god måte. 

- Vilde Rømma - MB nivå sprang

 Trening - oppstalling

Kun de beste anbefalinger til Stall Solstad v/ Alida Louise Sanvold. En profesjonell rytter, trener og instruktør med fokus på allsidig og helhetlig treningsopplegg der hestens velferd vektlegges. 
Gode kommunikasjonsevner og et oppriktig engasjement - der hesteeier og trener sammen jobber mot oppsatte mål :) 
- Hege Schilling

Opplæring

Virkelig et så fint sted med masse fine mennesker! Jeg er utrolig glad for at jeg har vært på utplassering hos dere. Lært meg masse nytt! 
- Selma v/ Hvam vgs

Salg av hest

Hesten vi kjøpte gjør det meget bra, og vi fikk beskjed fra trener at den hesten vil min sønn kunne komme langt med. Nylig testet de en litt høyere bane og det går som en drøm. Vi er så fornøyde med frøkna.
- Siri Marianne Vik

Trening og undervisning

Louise har gjennom de siste årene ridd regelmessig på trening hos meg med sin egne hester og tilridnings hester. 
Hun viser stor forståelse for den klassiske ridelære og har en meget god tilnærming til hestene. 
Vi har ridd litt hoppning der hun har en god rytme og balanse som gir hestene den tryggheten de trenger under opplæring. Hun har tilegnet seg gjennom flere års ridning på heltid en elastisk følsom sits som er en god forutsetning for videre utdannelse også av seg selv som rytter. 

- Lillian Grepne

Salg av hest

Kjøpte Liwius høsten 2018, han er en kjempe fin hest. Som vi stortrives med. Hele kjøpsprossesen var helt super, alt ho fortalte om hesten stemmer og fikk kjempegod hjelp om det var ting jeg lurte på i etterkant. Hun er veldig flink og positiv hele tiden. Kan anbefale å kjøpe hest av henne. 
- Hege Johnsen Benjaminsen

Hest i trening/undervisning - omskolere travhest til ridehest

Utrolig rolig og rettferdig rytter og kjempe flink fra bakken! Veldig variert trening som gjorde både meg og hesten til et bedre team, om skolering virket veldig lett med deg på laget. Anbefaler Louise på det sterkeste. Min personlige mening er at hun takler det meste av hester og legger sjela si i alt hun holder på med. 

- Julie Sommerstad

Hest i trening

Denne mnd har Altrest blitt trent av Louise. Det er godt å få profesjonell hjelp når man trenger det. Noe av det jeg verdsetter høyt er at hun har evnen til å se hele hester. Derfor blir treningsopplegget godt tilpasset. Hun vurderer og prøver også utstyr for å oppnå godt resultat. Jevne tilbakemeldinger og god veiledning følger med.

- Hilsen fornøyd hesteeier 

Oppstalling

På Stall Solstad følte jeg både hesten min og jeg ble godt ivaretatt. Stallen har et godt miljø med alle mulige slags hester og ryttere. Inspirerende miljø med jevne treninger i fantastiske fasiliteter. Kommunikasjonen med stalldrifter og personal er god og man ble alltid møtt med seriøsitet og respekt.

Gode rutiner for hygiene og organisering. Alt i alt ser jeg tilbake på min tid på Solstad som inspirerende, trygg og veldig hyggelig. Heldige er dere som ender opp der.  

- Clara Marie Vigeland

Referanser: News & Updates
bottom of page