top of page
IMG_4972.jpg

Trening av hest

Vi tilbyr en rekke tjenester innen trening av hest. Med et tett samarbeid med hesteeier kan vi tilrettelegge et skreddersydd opplegg for deg og din hest. 

Trening av hest: Welcome

Hest i trening

Vi tar imot hester til trening der det er behov for til-ridning, inn-ridning eller kun bistand til å holde hesten igang når eier selv ikke har mulighet. 

Vi tilbyr trening for hester som trenger:

- Tilridning tom. MA nivå

- Innridning 

- Omskolering

- Problemhester (OBS: må være sjekket og klarert av veterinær!)

Louise som har hovedansvaret for hester i trening, har med sin utdanning og lange erfaring i flere grener innen det klassiske miljøet, sammen med hennes ydmykhet, ny-tenkning og rolige vesen produsert gode, trygge og omgjengelige hester videre til sport og hobby.

Hun er kjent for sin ¨lite typisk norske¨ måte og ri inn unghester samt arbeide problemhester. Hun har dratt med seg erfaring fra arbeid for og med forskjellige trenere i inn og utland og har som et resultat av dette opparbeidet seg en egen fremgangsmåte. 

Samspill, forståelse, tillit, kommunikasjon og kartlegging er sentrale stikkord i hennes fremgangsmåte.


Ønsker du hesten din tryggere, avbalansert, lydig eller løsgjort? Kanskje mer bakketrent eller generelt høyere utdannet? 

Hos oss jobber vi variert med hestene hvor vi tar i bruk forskjellige teknikker tilpasset den individuelle hesten. I tillegg til alt som skjer innenfor 4 vegger får alle hestene nyte dager med turer i skog og ulendt terreng med våre unike klatrebakker. Louise sin bakgrunn rundt arbeid med bommer er også noe man ser igjen for treningshester uansett utdanningsnivå og gren.

Sammen med hesteeier settes opp en behovs- og treningsplan etter ønsker og innspill fra eier. Dersom ønskelig følger vi tett opp med hovslager, veterinær og terapeut ved særskilte problemstillinger og utfordringer. 

Det skrives kontrakt med alle eiere/ansvarlig person som setter sin hest i trening hos oss. Her settes det ulike krav til begge parter. Krav om bla. alminnelig vaksinering. 

Vi er aktive på SoMe og derfor skal dette klargjøres i kontrakt på forhånd. Noen eiere ønsker ikke sin hest avbildet eller delt på SoMe, noe som respekteres fult ut. 

Kontrakt sendes ut til gjennomlesning og signering før plass bekreftes.

En reservasjonskonstand på kr 3 000 ,- som garanterer plassen blir fakturert ved bestilling. Treningsopphold faktureres forskuddsvis og reserasjonskonstad trekkes ifra på første faktura. Ekstratjenester, fór osv. faktureres etterskuddsvis. 


For hest i trening:
Pris pr mnd kr 9 900 ,-

Pris pr uke kr 2 500 ,-

(fór er ikke ink. og kan medbringes eller kjøpes av oss ved siden av)

Mot slutten av treningsoppholdet er det lagt opp til at eier kan involveres i treningen/ ri for instruksjon. Dette er inkludert og anbefalt.

Eier kan komme og se på trening eller besøke sin hest så ofte man vil innenfor stallens åpningstider.

Hestene her på stallen har fóring 4 ganger dagen og alle treninghester får egen paddock eller dele med andre dersom det er ønskelig. Utetid er fra kl 9-10 og inn igjen til ca kl 15-16 vinterhalvåret og kan stå ute opp til kl 20 på sommerhalvåret dersom vær og forhold tillater det.

Eier får tilgang til Mosson Stable, en app som gir oversikt over den daglige loggen som føres av oss. 

Ta kontakt på louise@stallsosltad.no for booking eller spørsmål.

Trening av hest: News & Updates
Trening av hest: Pro Gallery
bottom of page