top of page
Horse%2520Stall_edited_edited.jpg

På leting etter hest?

Vi har nære kontakter i inn og utland hvor vi kan gi deg en unik mulighet til å se hester som enda ikke er blitt annonsert. Vi kan skreddersy en rundtur for deg med prøving av håndplukkede hester som passer dine kriterier og preferanser.  

Det er en stor prossess når man skal kjøpe seg hest. Uansett om du er ny eller gammel i ¨gamet¨ så er det mange vanskelige valg å ta samt ikke minst mange feller man helst vil unngå.

Vi er der for deg som kjøper. Så du kan være helt trygg på at vi ikke ¨prakker¨ på deg en eller annen hest og vi vil gjøre vårt beste for at du som kjøper skal bli fornøyd! 

De fleste hester selges med garantier som enten innbyrtterett eller videresalgs garanti.

Vi tilbyr tjenester til deg som er selvgående og kun trenger hjelp til å finne hester. Eller til deg som ønsker det lille ekstra.

Derfor tilbyr vi en tjeneste vi kaller ¨utvidet bistand ved kjøp¨ som går ut på at vi støtter og veileder kjøper gjennom hele prosessen. Fra rådgiving eller bistand til hva man bør spørre selger om, hva man bør gjøre av research i frokant, tips og veiledning til selve prøveridningen deretter megling om pris, valg av veterinær, organisering av transport etc. etc. 

Pris for utvidet bistand ved kjøp kr 5 000 ,-

(pris gjelder ved oppstart, uavhengig om man finner en hest eller ikke og innenfor en 4 mnd periode)

For deg som kun trenger ¨hjelp til å finne hest¨ er dette en tjeneste vi kun ved inngåelse i et kjøp av hest vil fakturere (normalt sett) 10 % av kjøpesummen. (Dvs. finner vi ikke hesten til deg - betaler du ingenting).

Send oss en forespørsel om kriterier til ønske om hest også starter vi jakten etter din nye venn!

I disse koronatider er vi klar over at det er vanskelig og reise over grensene. Derfor har vi her flere alternativer en av disse er at vi engasjerer en pålitelig tredjepart som allerede er i landet hestene står og får disse til å prøve hestene for deg, vi kjører live video gjennom prosessen. Ta kontakt for mer info vedrørende utenlandsreiser.

Kjøpe hest?: Team
8E9786B6-5BE7-4486-8325-FDCAD0DD8EBF_edited.jpg

Et knipe solgte hester:

IMG_1496_edited.jpg

Bekings-Liwius

IMG_1714_edited.jpg

Quinten van Gruttegast

IMG_2378_edited.jpg

Venue de Nuit

IMG_1035_edited_edited.jpg

Miss Amaretto Z

IMG_0209_edited.jpg

Hameris 2

IMG_8700_edited.jpg

Pelé S

IMG_1597.JPG

perlieni

IMG_0378.jpg

Udo ca´ludo

IMG_7799_edited.jpg

Escobar

IMG_2379_edited.jpg

Mandino MBF

IMG_0748_edited.jpg

Cinkas

Tre Hester

Sakalas

Tre Hester

Dame D´Hyrencourt

bottom of page